Dansend op Wolken

Medisch Pedicure & Beauty Salon

Producten

Dit zijn producten welke wij in onze salon gebruiken, deze kunt u zelf ook aanschaffen voor optimale verzorging van uw huid. 

(Producten kunnen ook online aangeschaft worden en naar u verzonden worden).

Voor

Merk

Soort

Omschrijving

inhoud

Verkoopprijs

Voeten

Akileine

24hr

Hydra ultra-actief balsem, een balsem die 24 uur non-stop hydrateert en de zeer vochtarme droge voeten weer in de goede conditie brengt. Wordt zeer snel door de huid opgenomen en is niet vet. Bevat geen parabenen, met oliën uit vlasdodder en druivenpitten, lipester uit zijde serine en imperata cylindrica.

125ml

€15,00

Voeten 

 Akildia

Diabetische

Akildia-crème, is een beschermende crème speciaal ontwikkeld voor de diabetische voet. Akildia beschermd de huid en bevorderd de doorbloeding, hierdoor worden de afvalstoffen in het bloed sneller afgevoerd en heeft de patiënt een minder kouwelijke voet. De crème is ook zeer geschikt voor reuma patiënten. Bevat geen parabenen. Met centella asiatica, karite korhogo en vitamine A.

75ml

€15,00

Voeten

Akileine

Peeling

Peelingcreme-anti eelt, voor verwijdering van eelt aan voorvoet en hiel. Bevatten geen parabenen, met zaadkorrels uit de kegelvrucht.

75ml

€12,00

Voeten

Akileine

IJsgel

IJs-gel, een product met ginkgo-biloba geeft een sterke verkoeling bij brandende en verhitte voeten, bevat geen parabenen. Met ginkgo-biloba plantaardige extracten, lactaat van methyl, tincturen van wilde kastanje en menthol.

125ml

€15,00

Voeten

Akileine

Antitranspiratie

Anti-transpiratiecreme, dit product bevat lipo-aminozuren (patent van Asepta) welke de vochthuishouding reguleert. Is schimmelwerend en neemt de geur weg. Een zeer goed middel tegen zwemmersecseem. Bevat geen parabenen, met natuurlijke oliën uit lavendel en spijk.

50ml

€12,50

Voeten

Cicaleine

Kloven & barstjes

Cicaleïne, voor barstjes en kloven. Cicaleine herstelt kloofjes en scheurtjes in handen en voeten al of niet veroorzaakt door verhoorning en uitdroging van de huid. Bevordert het dichtgaan van kloofjes, bestrijdt sterke verhoorning van de huid. Herstelt de vetstof barrière. Ondersteunt het herstelproces. Gebruiksaanwijzing: De balsem 2 maal per dag met het spitse uiteinde in de barstjes of kloven aanbrengen.

50ml

€10,00

Voeten

Akileine

Koude voet

Verwarmt de voeten

75ml

€15,00

Voeten

WandelWol®

Antidruk-wol

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een hybride melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten. Velen gingen u al voor!

10gr

20gr

40gr

€6,95

€9,95

€18,95Voor wie

WandelWol antidruk-wol producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

Wandelwol antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt door zijn thermische werking voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar houdt de warmte bij de tenen welke zijn aangedaan en verzacht de drukpijn bij het lopen.
Gezicht

Nouvital

Aloë Vera Tonic

Een frisse geparfumeerde lotion, voor normale licht vette huid, opfrisser voor de huid

250ml

€18,00

Gezicht

Nouvital

Cleansing milk

Oppervlakte reiniging, geschikt voor elk huidtype 

125ml

€16,70

Gezicht

Nouvital

Crub cream sensitive

Voor elk huidtype. Sterk hydraterend, huidverzachtende eigenschappen


€19,50

Gezicht

Nouvital

Aloë Vera mask

Voor ieder huidtype, maar vooral voor de vochtarme, verwaarloosde huid. Werkt reinigend, hydraterend en herstellend

100ml

€20,40

Gezicht

Nouvital 

Aloë Vera day cream

Hydraterende, voedende en huidverzachtende oliën. Verhoogd vochtgehalte van de huid en verstevigd de huid barrière. Geschikt voor elke huidtype en is prima basis voor make-up

50ml

€17,00

Gezicht

Nouvital

Azulen cream

Ontstekkingremmende en verzachtende werking. Voor de gevoelige, beschadigde of geirriteerde huid

50ml

€16,15

Gezicht

Nouvital

Giftbox Aloë Vera

Gezichtverzorging:  Geschikt voor de jonge, normale, droge of vochtarme huid

Inhoud: Cleansing milk, Aloé Vera tonic, Aloé Vera Day cream, Aloé Vera Night cream


€34,15

Gezicht

Nouvital

Giftbox Cosmetics for men

Gezichtverzorging: Geschikt voor de mannen huid

Inhoud: Face wash, Bath shower, After shave, Vital skin solution


€34,75

Gezicht

Nouvital

Giftbox Phytocell

Gezichtverzorging: Geschikt voor de droge of vochtarme en de rijpere huid

Inhoud: Cleansing milk, Aloé Vera tonic, Phytocell All cream, Décolleté Rejuvenating cream


€50,30

Gezicht

Nouvital

Giftbox Azulen

Gezichtverzorging: Geschikt voor de droge of vochtarme, gevoelige en de rijpere huid

Inhoud: Cleansing oil, Azulen tonic, Azulen cream, DNA repair serum


€40,80